Vima rent a car es complau en oferir-los els seus serveis
en el sector dels cotxes de lloguer.

Oficina Vima Rentacar

Vima rent a car s'ha especialitzat en el sector del turisme familiar i en el lloguer de vehicles per a grups. Així mateix disposem de vàries furgonetes de càrrega.

Seguint la nostra filosofia de preus reduïts i atenció acurada al client, hem aconseguit més de 8.000 clients anuals satisfets que repeteixen amb nosaltres cada cop que desitgen el millor servei de cotxes de lloguer a Mallorca.

Des de la nostra experiència, amb més de 40 anys de professionalitat dins el sector del rent a car, garantim un tracte personalitzat als nostres clientes per a satisfer les seves necessitats gràcies al dinamisme de la nostra empresa.

La nostra empresa disposa d'una gran varietat d'automòbils, on el client segur que troba el cotxe i la categoria que desitja.

Posem a la seva disposició una àmplia gamma de models amb més de 350 vehicles, des dels més petits i econòmics fins a minibusos de 8 places i els més moderns cabriolets.

Vostè tria on vol rebre el seu cotxe, a l'Aeroport de Palma de Mallorca o directament a la nostra oficina de Cala Figuera.

Com a organització tenim un notable afany de millora i superació. El nostre objectiu és treballar dia a dia per a mantenir una notable imatge davant els clients i proveïdors.

Oferim als nostres clients un servei directe i eficaç i pel mitjà que més li convingui.

Per a qualsevol dubte o suggeriment dirigir-se a:
CATALINA MUNAR BURGUERA
Calle la Marina 25
07659 Cala Figuera-Mallorca
Telf. 971645353
Fax: 971645307
autos@vimarentacar.com
www.vimarentacar.com

Els nostres preus inclouen

  • Cotxe + assegurança + IVA.
  • Quilometratge il.limitat.
  • 2n. conductor gratuït.
  • Entrega i recollida a l'aeroport sense càrrec extra a partir de tres dies.
  • Serveis de neteja i posta a punt a l'entrega i recollida del vehicle
  • Edat mínima 23 anys i 3 anys de carnet de conduir.

Servei d'Entrega/Recollida

Servei diari a l'Aeroport de Palma
L'entrega i recollida del cotxe es realitza directament a l'aeroport. Vostè no s'ha de desplaçar a varis quilòmetres per a recollir el seu cotxe. Horari de 08:00 a 22:00. Per a lliuraments fora d'aquest horari contacti amb nosaltres a autos@vimarentacar.com.

Cala Figuera i Cala Santanyí
Vostè pot recollir el seu cotxe a la nostra oficina. Carrer La Marina 25 - 07659 - Cala Figuera - Mallorca. I també podem entregar-li el seu cotxe al seu hotel o apartament de vacances a la zona sud de Mallorca. Horari de 09:00 a 20:00.

carregant dades......